1. In which Asian country started train service first time ?
Ans: India

2. Who is the first lady parliament member from Kerala ?
Ans: Annee Mascrine

3. Who wrote the book birds of Kerala ?

Ans: Induchudan

4. Vagamon is situated in which district of Kerala?
Ans: Idukki

5. Most populated district in kerala ?

Ans: Malappuram

6. Smallest state in India ?
Ans: Gova

7. First communication satelite of India ?
Ans: Apple

8. Who scored the highest score in one day cricket ?
Ans: Sachin Tendulkar

9. What is the meaning of word bible ?
Ans: book

10. What is called as white gold ?
Ans: Cashunut

Leave a Comment