1. World Human Rights day?

Ans: December 10

2. Which color in the rainbow which has lowest wave length?

Ans: Violet

3. Which acid is present in Tea?

Ans: Tanic Acid

4. Who is the first viceroy of India?

Ans:Lord Caning

5. Who is know as Bihar Gandhi?

Ans: Dr. Rajendra Prasad

6. Which is the longest living creature ?

Ans: Tortoise

7. Which war leads to the establishment of Mughals ?

Ans: First Panipat war

8. Who introduced the usage of Rupee in India?

Ans: Shersha

9. The city Belgrade is situated which river side?
Ans: Danube

10. The branch of study about fruits ?

Ans: Pomology

Leave a Comment